Üdvözöljük az EURO-ECO cégcsoport Jogi- és Adótanácsadói Network (JAN) szolgáltatásának honlapján.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap által nyújtott szolgáltatások csak az alapszerződés mellé kötött kiegészítő (JAN) szerződések keretében érhetőek el korlátozás nélkül.

Szerződéskötési szándékát a Kapcsolat menüpont alatt található email címeken jelezheti számunkra. Munkatársaink a megadott elérhetőségeken fogják keresni Önt a részletes tájékoztatás érdekében.

   

Jogi nyilatkozat és Felhasználási feltételek

Belépve a www.jan.euroeco.hu oldalra Ön elfogadja az alábbi feltételeket, akkor is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője az oldalnak:

A honlap  bármely részének másolásával és a lap terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. A honlap struktúrája, képi-grafikai megjelenítése, és tartalma az EURO-ECO cégcsoport szellemi alkotása és jogi védelem alatt áll. A honlapon közzétett szöveges és képi információk felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével és az EURO-ECO csoport írásos hozzájárulásával megengedett. Az üzleti célú felhasználás minden formája tilos.
Az e-mailben érkező zártkörű személyes hírszolgáltatásnak (SZHSZ), az EURO-ECO Csoporton kívül üzemeltetett honlapokon történő közzététele, publikálása, és az e-mail továbbküldése tilos.

Az EURO-ECO cégcsoport ellenőrzi a honlapon elhelyezett információkat, és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk folyamatos aktualizálásáért, azok pontosságát és teljességét azonban garantálni nem tudja. Cégcsoportunk nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából és a technikai jellegű problémákból adódó károkért.

Társaságunk honlapja más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Ezen internetes oldalak tartalmáért a cégcsoport nem vállal felelősséget.

A cégcsoport fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.

   

Bejelentkezés  

   

EUR / HUF  

   

CHF / HUF